Karácsony

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Angyal csillaggal - karácsonyi dekoráció
  Karácsonykor  ellepik az angyalok az otthonokat. Tudod már, hol lesz a helye ennek a kedves csillagot tartó angyalkának? Mérete: 17x10x1 cm   ..
  Karácsonykor  ellepik az angyalok az ottho...
  1,550Ft
 • Boldog Karácsonyt - asztali felirat dekoráció
  50 cm széles (!), hangulatos karácsonyi dísz-felirat, melyet mindenki megcsodál, olyan szép! Szépségével hozzájárul az otthonod ünnepi hangulatához.  Mérete: 53x25 cm   ..
  50 cm széles (!), hangulatos karácsonyi dísz-fe...
  9,400Ft
  3 véleményen alapján.
 • Boldog Karácsonyt! - polcon álló felirat
  Mérete: 45x14x2 cm   ..
  Mérete: 45x14x2 cm   .....
  4,200Ft
 • Csizma ajtókopogtató
  Csizma alakú ajtókopogtató, boldog karácsonyt felirattal. Mérete:  20x14cm   ..
  Csizma alakú ajtókopogtató, boldog karácsonyt f...
  2,850Ft
 • Csupaív karácsonyfa sale
  60 cm (!) magas, modern stílusú fenyőfa, ívekkel, hullámokkal. Tetszés szerint bármilyen színű és alakú dísszel dekorálható. Méretéből adódóan jól mutat egy komódon, tálalón vagy akár az ablakban is. A képen feltüntetett díszek csak illusztrációk, az ár részét nem képezik. Méret: 60,5x48..
  60 cm (!) magas, modern stílusú fenyőfa, í...
  11,500Ft 13,900Ft
 • Deszkarácsonyfa
  Rusztikus karácsonyi dekoráció a meghitt Karácsony szavaival díszítve.   Méretek:  magasság: szélesség:  vastagság:0,8 cm   ..
  Rusztikus karácsonyi dekoráció a meghitt Karács...
  8,270Ft
 • Fa házikók, polc dekoráció
  Pasztell színekben pompázó, szél nyűtte, eső áztatta házikó :)   Hangulatos dekoráció polcra, ablakba.  Az antikolt hatáshoz kétszer  kell festenünk a házikót és a fedő réteget visszacsiszoljuk, így érjük el ezt a különleges hatást.  Ebből fakadóan minden  házikó egyedi..
  Pasztell színekben pompázó, szél nyűtte, eső áz...
  5,980Ft
 • Fenyőfa fényképkeret
  Tökéletes ajándékot keresel? Megtaláltad! Fenyőfa és fényképkeret egyben! Válaszd ki a kedvenc fotódat a családról, jól mutat majd ebben a karácsonyi képkeretben. Egyszerű, mégis szívhez szóló ajándék. A képkeretet üvegezve, hátlappal adjuk.    Mérete: 17x14x2 cm ..
  Tökéletes ajándékot keresel? Megtaláltad! ...
  4,720Ft
  1 véleményen alapján.
 • Fenyőfa skandináv dekoráció
  Egyszerű, kedves fenyő dekoráció. Most kedvező áron vásárolhatod meg. Mérete: 16x12x0,8 cm ..
  Egyszerű, kedves fenyő dekoráció. Most kedvező ...
  850Ft
 • Hullámos Karácsonyfa - fényképkeret XL méret
  Karácsonyi családi fényképkeret ! A karácsonyi dekorációk mind nagyon szépek, de  -lássuk be- általában nincs gyakorlati hasznuk. Hát ennek most vége!  A kedvenc családi fotóidat beletéve egyszerre sugározza a szívet melengető karácsonyi hangulatot és mellette a fotóitokkal személyes..
  Karácsonyi családi fényképkeret ! A karácson...
  6,900Ft
 • Hurrá! Itt a tél! Karácsonyi dekoráció
  Ki ne szeretne kipirult arccak siklani a jégen? Forró teát szürcsölve, nagyokat nevetni a barátokkal?  Megér egy kis izomlázat, nem? Mérete: 23x19x1 cm   ..
  Ki ne szeretne kipirult arccak siklani a jégen?...
  2,280Ft
 • Karácsonyi Kívánságtábla
  A Mikulás csak arra vár, hogy megírd neki, mit szeretnél idén karácsonyra!   Ha idő közben meggondolnád magad, semmi gond! Letörölheted és újra írhatod a listát egy krétával! Méret: 28x18x1 cm Súly: g A szín pontos kiválasztásához segítséget talál legalul, az Információ/színek és stíl..
  A Mikulás csak arra vár, hogy megírd neki, mit ...
  2,850Ft
 • Karácsonyra várva - ajtókopogtató
  Szívmelengető karácsonyi ajtókopogtató,  speciális csillag alakú betéttel, melyre krétával írhatod, hogy hányat kell még aludni Szentestéig :) Örömteli pillanata a reggeleknek, amikor az előző napi számot letörlöd és helyére írod az aktuálisat. Méretek:  magasság:27cm, szélesség:..
  Szívmelengető karácsonyi ajtókopogtató,  s...
  8,270Ft
 • Korcsolya ajtókopogtató
  Mérete: 19x21x0,8 cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  vintage barna   lenkék capuccino   farmer ..
  Mérete: 19x21x0,8 cm Ezt a képkeretünket is&...
  2,540Ft
 • Pillangó karácsonyfa
  70 cm magas, szép és egyedi karácsonyi dekoráció ez a különleges pillangó formákból készült karácsonyfa. Igényes, részletekben gazdag, egyedi kidolgozású, máshol nem  kapható termék.  Rendeld meg, és a legszebb dísze lesz karácsonykor otthonodnak. Méret: 70cm x 5..
  70 cm magas, szép és egyedi karácsonyi dekoráci...
  17,690Ft
  1 véleményen alapján.