Esküvőre

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert,

akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait,
akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát,
akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. " (Hemingway)

Valamennyi ember életében előbb vagy utóbb elérkezik a NAGY NAP, amit szeretne igazán feledhetetlenné tenni! Egy esküvő megszervezése rengeteg időt, energiát és utánajárást igényel, ezért szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy ezen a napon minden Önökért legyen. A nagy esemény gondos megtervezésénél fontos szerepe van a dekorációnak és azon belül az igényes és egyedi kiegészítőknek, ehhez szeretnénk segítséget nyújtani az alábbi termékpalettánkkal.

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Esküvői dekoráció 1 méter széles
  XXL méretű fali esküvői dekorációnk,  Egy méter szélességben készítjük! El tudsz képzelni ennél a fából készült név-dekorációnál szebb diszítést? Méretek: ~ 17 cm magas betűkből készítjük a feliratot, maximum 100 cm szélességben.  Ezt a feliratunkat is kézze..
  XXL méretű fali esküvői dekorációnk,  Egy ...
  15,700Ft
 • Kezdőbetűk - szerelmes, esküvői dekoráció
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel. Szerelmesek otthonába és esküvői dekorációnak is telitalálat!  Álló felirat, vagyis önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 40cm, magasság: 15m, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szí..
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel...
  8,200Ft
 • Szerelmes név dekoráció sale
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt rendelheted meg, abban a színben ami az otthonotokban a legjobban mutat! Akár esküvőre is remek ajándék! Az Ifjú Pár asztalának fő dísze, amit imádnak az esküvő szervezők, mert szuperül lehet köré virág dekorációt helyezni. Az esküvő után pedig a k..
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt re...
  9,990Ft 11,820Ft
  2 véleményen alapján.
 • Wedding felirat
  Egyedi wedding felirat, mellyel még szebbé tehetitek esküvői dekorációtokat. Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: Szélesség: 50 cm, Mélység: 2 cm,Magasság: 15 cm, Súly: 608 g Ezt a feliratunkat is kézzel fe..
  Egyedi wedding felirat, mellyel még szebbé tehe...
  7,620Ft
  1 véleményen alapján.
 • A nagy nap - romantikus esküvői fényképkeret
  Egyedi kivitelezésű fényképkeret, A NAGY NAP felirattal. Helyezd el otthonodban ezt a keretet, amiben visszont láthatod nap mint nap életed legszebb pillanatát.  Mérete: 23x25x2 cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színe..
  Egyedi kivitelezésű fényképkeret, A NAGY N...
  7,750Ft
  2 véleményen alapján.
 • Bőségfa - Esküvői fényképtartó, egyedi gravírozással! sale
  Egy igazán egyedi, névre szóló ajándék az Ifjú Párnak! Személyre szabva, a pár nevével és esküvői dátumával készítjük ezt a szép esküvői fa-dekorációnkat, melyet mi bőségfának neveztünk el. Apró, láthatatlan csipeszekkel rögzítethető hozzá 6db. kedvenc fotó, örök emléket állítva a napnak..
  Egy igazán egyedi, névre szóló ajándék az Ifjú ...
  12,980Ft 13,980Ft
  3 véleményen alapján.
 • Édes Kettesben - Fényképkeret
  Két fél - egy egész. A szerelem törvénye. Ezt üzeni ez a fényképkeret. Méretek: magasság:23,5cm, szélesség: 16cm, vastagság: 0.8cm súly: 237 g Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximáli..
  Két fél - egy egész. A szerelem törvénye. ...
  7,860Ft
  1 véleményen alapján.
 • Esküvői asztalszám 5db/csomag
  Egyedivé teheti esküvői dekorációját ezzel az asztal számozással! Bármilyen stílúsú esküvő kelléke lehet. Méretek:10,5x8x32,5 cm Súly: 84 g A szín pontos kiválasztásához segítséget talál legalul, az Információ/színek és stílusok menüpontben.   ..
  Egyedivé teheti esküvői dekorációját ezzel az&n...
  3,850Ft
 • Esküvői asztalszámok - ifjú pár sziluettel
  Egyedivé teheti esküvői dekorációját ezzel az asztal számozással! Bármilyen stílúsú esküvő kelléke lehet. Méretek:10,5x8x32,5 cm Súly: 84 g A szín pontos kiválasztásához segítséget talál legalul, az Információ/színek és stílusok menüpontben.   ..
  Egyedivé teheti esküvői dekorációját ezzel az&n...
  1,570Ft
 • esküvői fénykép paraván
  Mesés dísze a szobának és egyben az esküvői fotóknak ez a fotó paraván. Mérete igazán imponáló: 111 cm magas és 66 cm széles. Középen erős zsanérok fogják össze és engedik tetszőleges szögben nyitnod. ..
  Mesés dísze a szobának és egyben az esküvői fot...
  16,800Ft
 • Esküvői tábla ( XL)
  Csipkével díszitett, egyedi finoman megmunkált esküvői tábla, legszebb fényképetekkel a közepén.  Szépségén túl  funkciója a rendezvényre érkező násznépet  útba igazítani! Méretek: 60x8x48,5 cm Súly: 494 g A szín pontos kiválasztásához segítséget talál legalul, az&n..
  Csipkével díszitett, egyedi finoman megmunkált ...
  9,800Ft
 • Fából készült gyűrűtartó - gravírozással
  Immár szakítunk a hagyományokkal és a megszokott gyűrűtartó párnát lecseréljük erre az egyedi fából készült gyűrűtartóra. Kérheted egyedi gravírozással, az ifjú pár nevével, az esküvő dátumával, vagy egy személyes gratulációval. Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül ..
  Immár szakítunk a hagyományokkal és a megszokot...
  4,250Ft
 • Ifjú pár - esküvői dekorációs felirat
  Szuper esküvői ajándékot keresel? Megtaláltad! Ez az apró meglepetés telitalálat az jándékok között! Végig szem előtt lesz az esküvőn, amint kibontás után leteszi a pár az asztalára. A fényképeken is visszaköszön majd, te pedig büszkén mosolyoghatsz évek múltán is.  Az ünne..
  Szuper esküvői ajándékot keresel? Megtalál...
  4,800Ft
  3 véleményen alapján.
 • Nagy nap - klasszikus esküvői fényképkeret
  Klasszikus A betűbe tervezett fényképkeret, A NAGY NAP felirattal. (A felirat felérért változtatható)  Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  vintag..
  Klasszikus A betűbe tervezett fényképkeret,&nbs...
  4,750Ft
 • Névtábla ajtóra - romantikus stílusban -
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Esküvőre ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 25 cm, magasság: 10,5 cm, vastagság: 0,8 cm *Kültéri felszerelésnél:  A tábla teljes felületét víz t..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  5,220Ft