Gyermek nevek, kezdőbetűk

Szuper dekoráció a gyermekszobába vagy a gyerekszoba ajtóra a név, vagy a kezdőbetű, lehet a saját lábán megálló 2cm vastag, vagy vékonyabb falra csavarozható változat. Mindegyik a szoba ékessége. Egy kis rafináltsággal még háttérvilágítás is szerelhető hozzá.

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Gyereknév dekoráció: falra illeszthető, 45cm széles
  Gyereknév felirat,  falra illeszthető dekoráció. Bármilyen névvel kérheted, extra nagy méretben, 45 cm szélességben készítjük a kérésed szerint. 50 cm széles név felirat Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximál..
  Gyereknév felirat,  falra illeszthető...
  8,840Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Névnapos fényképkeret
  Rendeld meg ezt az egyedi fényképkeretet, mely valamelyik hozzátartozód vagy akár a te neveddel van ellátva. Kitűnő ajándék lehet családtagjaindnak vagy barátaidnak névnapra.  Felár ellenében egyedi üzenetet is gravírozunk a talpába.  Méretek: magasság: 16cm, széles..
  Rendeld meg ezt az egyedi fényképkeretet, mely ...
  7,490Ft
  1 véleményen alapján.
 • Jó éjt! - gyerekszoba dekoráció
  Gyekerekszoba kedves dekorációja ez a felirat. A 16 rendelhető szín között találsz fiúsabbakat is, mint a rózsaszín :) Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. éretek: szélesség: 33cm, magasság: 12cm, vastagság: 2cm, Ezt a képkeretünket is kézzel fe..
  Gyekerekszoba kedves dekorációja ez a felirat. ...
  4,980Ft
 • Keresztelőajándék, babanév fali dekoráció, gravírozott születési adatokkal
  Bármilyen névvel és rengeteg színben kérheted ezt a szép, falra helyezhető, 45 cm széles (!) név-feliratot. Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz! ..
  Bármilyen névvel és rengeteg színben kérheted e...
  9,880Ft
  1 véleményen alapján.
 • Klasszikus betű dekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te neved kezdőbetűje? Álló feliratként önmagában, stabilan polcra helyezhető, nem borul fel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm. A dekorációnk készítésénél mindig a betű nagyobbik oldalának méretét veszzük figyelembe. Pl: 20cm-..
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te nev...
  2,250Ft
 • Romantikus stílusú betű - polcon álló betűdekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted ezt a romantikus stílusú betű dekorációt! Melyik a Te betűd? Lime, szeder, vintage-barna vagy menta? Bármi megoldható! Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm &nb..
  Bármilyen betűként rendelheted ezt a romantikus...
  3,720Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: 45 cm hosszú név felirat, kapcsolódó betűkből sale
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 45cm, magasság: 18cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 sz..
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítj...
  11,090Ft 14,500Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: 50 cm-es név felirat, különálló betűkből sale
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a nevet és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 50cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, é..
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a neve...
  9,980Ft 12,020Ft