Névtáblák ajtóra

Különféle névtáblákat készítünk, gondolva, frissen összeköltözött párokokra, a gyermekkel megáldott családokra, sőt, égek számára is készítünk névtáblát.

Bármilyen egyéni ötletet is szívesen fogadunk!

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Bejárati ajtó és előszoba dekoráció 2in1
  Kedvezményes csomagunkban egyben szerezheted be az egyedi fa névtáblát és ezt a színben hozzá passzoló előszoba akasztós dekorácuiót! Tedd ki a fa névtáblát az ajtódra, az előszobába pedig a színben passzoló akasztós dekorációnkat, amire kabátokat, kulcsot akaszthatsz. Fali tábla Szélesség:..
  Kedvezményes csomagunkban egyben szerezheted be...
  8,980Ft
 • Névtábla ajtóra - családi változat -
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Most akciósan rendelhetsz két darabot, erre a linkre klikkelve: KLIKKELJ IDE Méretek: szélesség: 14 cm, magasság: 21,5 cm, vas..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  5,920Ft
  12 véleményen alapján.
 • Névtábla ajtóra - pároknak -
  Ajándékot keresel lakásavatóra? Esetleg összeköltözöl szerelmeddel? Egy gyönyörű névtáblának mindig, mindenki örül! Add meg kettőtök nevét és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 14 cm, magasság: 21,..
  Ajándékot keresel lakásavatóra? Esetleg összekö...
  5,920Ft
  3 véleményen alapján.
 • Névtábla ajtóra - romantikus stílusban -
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Esküvőre ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 25 cm, magasság: 10,5 cm, vastagság: 0,8 cm *Kültéri felszerelésnél:  A tábla teljes felületét víz t..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  5,220Ft