Feliratok

Rengeteg felirat közül választhatsz,  mindegyik saját lábán álló, összefüggő vagy betűnként magában áll.
Ha egyedi feliratot szeretnél, (pl: egy nevet) keress minket, szívesen elkészítjük

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Esküvői dekoráció 1 méter széles
  XXL méretű fali esküvői dekorációnk,  Egy méter szélességben készítjük! El tudsz képzelni ennél a fából készült név-dekorációnál szebb diszítést? Méretek: ~ 17 cm magas betűkből készítjük a feliratot, maximum 100 cm szélességben.  Ezt a feliratunkat is kézze..
  XXL méretű fali esküvői dekorációnk,  Egy ...
  15,700Ft
 • Kezdőbetűk - szerelmes, esküvői dekoráció
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel. Szerelmesek otthonába és esküvői dekorációnak is telitalálat!  Álló felirat, vagyis önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 40cm, magasság: 15m, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szí..
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel...
  8,200Ft
 • Szerelmes név dekoráció sale
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt rendelheted meg, abban a színben ami az otthonotokban a legjobban mutat! Akár esküvőre is remek ajándék! Az Ifjú Pár asztalának fő dísze, amit imádnak az esküvő szervezők, mert szuperül lehet köré virág dekorációt helyezni. Az esküvő után pedig a k..
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt re...
  9,990Ft 11,820Ft
  2 véleményen alapján.
 • Wedding felirat
  Egyedi wedding felirat, mellyel még szebbé tehetitek esküvői dekorációtokat. Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: Szélesség: 50 cm, Mélység: 2 cm,Magasság: 15 cm, Súly: 608 g Ezt a feliratunkat is kézzel fe..
  Egyedi wedding felirat, mellyel még szebbé tehe...
  7,620Ft
  1 véleményen alapján.
 • & betű fa dekoráció
  Trendi kiegészítő otthonodba ez a fából készült & jel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  ..
  Trendi kiegészítő otthonodba ez a fából készült...
  2,100Ft
 • @ fa dekoráció
  Fából készítjük ezt a @ jelet, korunk közismert szimbolumát. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  ..
  Fából készítjük ezt a @ jelet, korunk közi...
  2,560Ft
 • Ciao álló felirat
  Olaszország szerelmeseinek kötelező darab ez a dekoráció, teheted az előszobába, de nappaliban is jól mutat! :) Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 35cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és má..
  Olaszország szerelmeseinek kötelező darab ez a ...
  3,250Ft
 • Family felirat dekoráció
  Kézzel festett Family felirat. A nappalid éke lesz Méretek: szélesség: 40cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz! ..
  Kézzel festett Family felirat. A nappalid éke l...
  5,470Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyereknév dekoráció: falra illeszthető, 45cm széles
  Gyereknév felirat,  falra illeszthető dekoráció. Bármilyen névvel kérheted, extra nagy méretben, 45 cm szélességben készítjük a kérésed szerint. 50 cm széles név felirat Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximál..
  Gyereknév felirat,  falra illeszthető...
  8,840Ft
 • Home felirat
  Asztalra, pocra, de akár falra is akasztható HOME felirat.  Méretek: Szélesség: 45 cm, Magasság: 11,5 cm, Vastagság: 2 cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az&nbs..
  Asztalra, pocra, de akár falra is akasztható HO...
  6,200Ft
 • Home felirat fényképkerettel
  Dekoráld otthonodat ezzel a mutatós HOME táblával, melynek különlegessége, hogy fényképet is helyezhetsz bele! Méretek: Szélesség: 50 cm, Mélység: 2 cm, Magasság: 17 cm, Súly: 90 g Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhat..
  Dekoráld otthonodat ezzel a mutatós HOME tábláv...
  9,280Ft
  1 véleményen alapján.
 • Jó éjt! - gyerekszoba dekoráció
  Gyekerekszoba kedves dekorációja ez a felirat. A 16 rendelhető szín között találsz fiúsabbakat is, mint a rózsaszín :) Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. éretek: szélesség: 33cm, magasság: 12cm, vastagság: 2cm, Ezt a képkeretünket is kézzel fe..
  Gyekerekszoba kedves dekorációja ez a felirat. ...
  4,980Ft
 • JOY felirat
  Kézzel festett JOY felirat. A nappalid éke lesz Álló felirat, így önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 29cm, magasság: 12cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otth..
  Kézzel festett JOY felirat. A nappalid éke lesz...
  3,020Ft
 • Keresztelőajándék, babanév fali dekoráció, gravírozott születési adatokkal
  Bármilyen névvel és rengeteg színben kérheted ezt a szép, falra helyezhető, 45 cm széles (!) név-feliratot. Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz! ..
  Bármilyen névvel és rengeteg színben kérheted e...
  9,880Ft
  1 véleményen alapján.
 • Klasszikus betű dekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te neved kezdőbetűje? Álló feliratként önmagában, stabilan polcra helyezhető, nem borul fel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm. A dekorációnk készítésénél mindig a betű nagyobbik oldalának méretét veszzük figyelembe. Pl: 20cm-..
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te nev...
  2,250Ft