Szállítás és fizetés

Szállítás és Fizetési feltételek

A vásárlás szándékával kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató a Megrendelő által megadott szállítási címre a Megrendelőnek e-mailben küldött visszaigazolásban szereplő munkanapon, a feltüntetett napszakban szállítja ki.  A szállítási cím a számlázási címtől eltérhet. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani. A megrendelt áruk kiszállítása a Szolgáltató által kiválasztott futárszolgálat illetve szállító társaság igénybevételével történik.

Fizetési lehetőségek:

 1. Bankszámlára előre utalással. Bankszámlaszám: 16200254-10052431  (MagnetBank)
 2. Személyes átvétel választásakor Veresegyházon (a szállítás díjmentes) 
 3. Utánvéttel házhozszállítás esetén.
 4. Bankkártyás fizetés


A házhozszállítás díja:

 1.  Ingyenes szállítási lehetőségeink:

  - Előre egyeztetett időpontban lehetőség van a személyesen átvételre,  Veresegyházon.

  15.000 ft fölötti vásárlás esetén a házhozszállítás díjmentes.
 2. ​​​ ​​​ Egyéb szállítási módok:

  - GLS Futárszolgálat házhozszállítás belföldön: 990 Ft.  Utánvét költsége : 305 Ft.


A termékek kiszállítását futárszolgálat (GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.) végzi, ügyfélszolgálatának elérhetősége: +36 1 802 0265, +36 20 890-0660

A házhozszállítás díja a Magyarországon belüli szállítási címre történő, egyszeri kiszállításra érvényes. Ha a megrendelő hibájából nem történik meg az áru átadása (Például a Megrendelő nem tartózkodik otthon, rossz címet ad meg, az áru ellenértékét nem tudja megfizetni), úgy az ismételt kiszállítás díját köteles megtéríteni, még akkor is, ha az egyébként ingyenes lenne. Amennyiben egy címről, vagy azonos Megrendelőtől két vagy több alkalommal kerül sor sikertelen kézbesítésre, ezen Megrendelőtől, illetve ezen címre a Szolgáltató a továbbiakban csak előre fizetés esetén küld újabb árut, melyről a Szolgáltató a Megrendelőt a megrendelés visszaigazolására irányadó feltételek szerint tájékoztatja.

A Megrendelő köteles a termék csomagolásának sértetlenségét átvételekor ellenőrizni, megfelelő teljesítés esetén a terméket a szállítólevél aláírásával átvenni, elismerve ezzel a teljesítés tényét, helyét és időpontját. Ennek megtörténte esetén a Szolgáltató hiányosságokra vonatkozó kifogást nem fogad el. A Szolgáltató minden esetben megfelelően gondoskodik a csomag megfelelő, szállításra alkalmas csomagolásáról. Amennyiben a Megrendelő átvételkor a csomagon bármilyen látható sérülést tapasztal, jogosult az átvételt megtagadni, mely tényt a megtagadás okának feltüntetésével a szállítólevélen fel kell tüntetni, a Megrendelőnek pedig alá kell írni. A szállítás során keletkezett károkért a szállítót terheli a felelősség, a Szolgáltató és a mindenkori szállító között, külön fennálló szerződés szerint.

 

Fizetési feltételek

A Megrendelő az általa megrendelt termék utáni vételárat minden esetben magyar Forintban az árú átvételekor, számla ellenében, készpénzben, egy összegben fizeti meg a Szolgáltató megbízásából eljáró szállítónak. A megrendelőlapon feltüntetett és a Szolgáltató által visszaigazolt szállítási díjat a Megrendelő minden esetben az áru átvételekor, számla ellenében, készpénzben, egy összegben fizeti meg a szállítónak.