Gyerekszoba

Megtalálsz  itt mindent, amivel meghittebbé,  kedvesebbé tudod varázsolni a gyermekszobát.
Hétről-hétre bővítjük a kínálatot,  ha nem találsz valamit, amit keresel, vedd fel velünk a kapcsolatot!  Örömmel elkészítjük!
 

 

Keresés pontosítása
Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • & betű fa dekoráció
  Trendi kiegészítő otthonodba ez a fából készült & jel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  ..
  Trendi kiegészítő otthonodba ez a fából készült...
  2,100Ft
 • @ fa dekoráció
  Fából készítjük ezt a @ jelet, korunk közismert szimbolumát. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  ..
  Fából készítjük ezt a @ jelet, korunk közi...
  2,560Ft
 • Bagoly Benő - skandináv gyermekjáték
  Ő egy skandináv stílusban készített és festett bagoly figuránk, a különlegessége, hogy a feje mozgatható.      ..
  Ő egy skandináv stílusban készített és festett ...
  930Ft
 • Bagoly koma
  Fából készített kis bagoly kománk, a tudás és tanulás szimbóluma! Dekorációnak is jó és játszani is nagyon szeretnek vele a kicsik. Méretek: 10x7,5x2 cm     ..
  Fából készített kis bagoly kománk, a tudás és t...
  930Ft
 • Beagle kutyus - skandináv stílusú játék és dekoráció
  Skandináv stílusú fa dekoráció és gyermekjáték a kutyusok és kifejezetten a Beagle fajta szerelmeseinek :)       ..
  Skandináv stílusú fa dekoráció és gyermekj...
  930Ft
 • Bégető bárányfelhő
  Kis méretű szívrabló bárány, ezer féle színben rendelheted.   ..
  Kis méretű szívrabló bárány, ezer féle szí...
  930Ft
 • Boldog Bálna család, 3 részes, összeilleszthető dekoráció
  Vidáman ficánkoló bálna család, máris a kosaradba ugranak és egészen az otthonodig úsznak :) Ezt a kedves bálna dekorációt is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!      ..
  Vidáman ficánkoló bálna család, máris a kosarad...
  3,690Ft
 • Esernyő macska
  Esernyő formájú kis macska, melynek feje kivehető.  Méretek: Szélesség:5cm, Magasság:12cm, Vastagság:8mm Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximálisan passzol otthonához!  ..
  Esernyő formájú kis macska, melynek feje k...
  790Ft
 • Fa házikók, polc dekoráció
  Pasztell színekben pompázó, szél nyűtte, eső áztatta házikó :)   Hangulatos dekoráció polcra, ablakba.  Az antikolt hatáshoz kétszer  kell festenünk a házikót és a fedő réteget visszacsiszoljuk, így érjük el ezt a különleges hatást.  Ebből fakadóan minden  házikó egyedi..
  Pasztell színekben pompázó, szél nyűtte, eső áz...
  5,980Ft
 • Gyereknév dekoráció: falra illeszthető, 45cm széles
  Gyereknév felirat,  falra illeszthető dekoráció. Bármilyen névvel kérheted, extra nagy méretben, 45 cm szélességben készítjük a kérésed szerint. 50 cm széles név felirat Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximál..
  Gyereknév felirat,  falra illeszthető...
  6,880Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: 3 mosolygó csillag
  3 mosolygó csillag a gyermekszobába, - a neked tetsző színben készítjük el Méret: Szélesség: ~11cm, Magasság: ~11cm, Vastagság: 2cm  / darab Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthono..
  3 mosolygó csillag a gyermekszobába, - a neked ...
  2,280Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Dili nyuszi kréta tábla
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mére..
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könn...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Kajla fülü kréta tábla
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. ​A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Lányszoba ajtódekoráció
  Pillangó formájú dekoráció lányoknak, ajtóra.  Írd rá a nevedet, vagy valami vicceset, különösen jól mutat a gyerekszoba ajtaján, de a falra is tehető!  Méretek: Magasság: 25cm, Szélesség: 18cm, Vastagság:  0,8cm Speciális tábla festéssel készül ez a termékünk, u..
  Pillangó formájú dekoráció lányoknak, ajtóra.&n...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Névnapos fényképkeret
  Rendeld meg ezt az egyedi fényképkeretet, mely valamelyik hozzátartozód vagy akár a te neveddel van ellátva. Kitűnő ajándék lehet családtagjaindnak vagy barátaidnak névnapra.  Felár ellenében egyedi üzenetet is gravírozunk a talpába.  Méretek: magasság: 16cm, széles..
  Rendeld meg ezt az egyedi fényképkeretet, mely ...
  4,490Ft
  1 véleményen alapján.