Akciós termék(ek)

Megjelenítés: lista / táblázat
Rendezés:
Listázás:
 • Akciós Baba képkeret: 2db. gravírozott születési adatokkal AKCIÓ!
  Rendeld meg jobb áron, a legszebb ajándékot: ezt a baba üdvözlő fényképkeret, hiszen a pici nevével készítjük, a kérésed szerint!  (10x15 fényképet tehetsz bele) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méret..
  Rendeld meg jobb áron, a legszebb ajá...
  9,800Ft11,560Ft
 • Baba képkeret, gravírozott születési adatokkal AKCIÓ!
  A legszebb ajándék ez a baba üdvözlő fényképkeret, hiszen a pici nevével készítjük, a kérésed szerint!  (10x15 fényképet tehetsz bele) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méretek: szélesség: 24,5cm, magasság: 30&n..
  A legszebb ajándék ez a baba üdvözlő fényképker...
  5,410Ft5,780Ft
  20 vélemény alapján.
 • Bőségfa - Esküvői fényképtartó, egyedi gravírozással! AKCIÓ!
  Egy igazán egyedi, névre szóló ajándék az Ifjú Párnak! Személyre szabva, a pár nevével és esküvői dátumával készítjük ezt a szép esküvői fa-dekorációnkat, melyet mi bőségfának neveztünk el. Apró, láthatatlan csipeszekkel rögzítethető hozzá 6db. kedvenc fotó, örök emléket állítva a napnak..
  Egy igazán egyedi, névre szóló ajándék az Ifjú ...
  8,990Ft9,980Ft
  3 vélemény alapján.
 • Névtábla 2db. - akciós, dupla változat - AKCIÓ!
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 14 cm, magasság: 21,5 cm, vastagság: 0,8 cm *Kültéri felszerelésnél:  A tábla teljes felületét víz taszító la..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  6,552Ft9,240Ft