Akciós termék(ek)

Megjelenítés: lista / táblázat
Rendezés:
Listázás:
 • Szerelmes név dekoráció AKCIÓ!
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt rendelheted meg, abban a színben ami az otthonotokban a legjobban mutat! Akár esküvőre is remek ajándék! Az Ifjú Pár asztalának fő dísze, amit imádnak az esküvő szervezők, mert szuperül lehet köré virág dekorációt helyezni. Az esküvő után pedig a k..
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt re...
  9,990Ft11,820Ft
  2 vélemény alapján.
 • Akciós Baba képkeret: 2db. gravírozott születési adatokkal AKCIÓ!
  Rendeld meg jobb áron, a legszebb ajándékot: ezt a baba üdvözlő fényképkeret, hiszen a pici nevével készítjük, a kérésed szerint!  (10x15 fényképet tehetsz bele) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méret..
  Rendeld meg jobb áron, a legszebb ajá...
  12,840Ft15,960Ft
 • Bőségfa - Esküvői fényképtartó, egyedi gravírozással! AKCIÓ!
  Egy igazán egyedi, névre szóló ajándék az Ifjú Párnak! Személyre szabva, a pár nevével és esküvői dátumával készítjük ezt a szép esküvői fa-dekorációnkat, melyet mi bőségfának neveztünk el. Apró, láthatatlan csipeszekkel rögzítethető hozzá 6db. kedvenc fotó, örök emléket állítva a napnak..
  Egy igazán egyedi, névre szóló ajándék az Ifjú ...
  12,980Ft13,980Ft
  3 vélemény alapján.
 • Névtábla 2db. - akciós, dupla változat - AKCIÓ!
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 14 cm, magasság: 21,5 cm, vastagság: 0,8 cm *Kültéri felszerelésnél:  A tábla teljes felületét víz taszító la..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  9,580Ft11,840Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: 45 cm hosszú név felirat, kapcsolódó betűkből AKCIÓ!
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 45cm, magasság: 18cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 sz..
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítj...
  11,090Ft14,500Ft
  1 vélemény alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: 50 cm-es név felirat, különálló betűkből AKCIÓ!
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a nevet és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 50cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, é..
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a neve...
  9,980Ft12,020Ft