Egyedi névtáblák

Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát.
Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele!

méretek:
szélesség: 14cm
magasság: 21,5 cm
vastagság: 0,8cm

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Kezdőbetűk - szerelmes, esküvői dekoráció
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel. Szerelmesek otthonába és esküvői dekorációnak is telitalálat!  Álló felirat, vagyis önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 40cm, magasság: 15m, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szí..
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel...
  8,200Ft
 • Klasszikus betű dekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te neved kezdőbetűje? Álló feliratként önmagában, stabilan polcra helyezhető, nem borul fel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm. A dekorációnk készítésénél mindig a betű nagyobbik oldalának méretét veszzük figyelembe. Pl: 20cm-..
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te nev...
  2,250Ft
 • Névtábla ajtóra - családi változat -
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Most akciósan rendelhetsz két darabot, erre a linkre klikkelve: KLIKKELJ IDE Méretek: szélesség: 14 cm, magasság: 21,5 cm, vas..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  5,920Ft
  12 véleményen alapján.
 • Névtábla ajtóra - pároknak -
  Ajándékot keresel lakásavatóra? Esetleg összeköltözöl szerelmeddel? Egy gyönyörű névtáblának mindig, mindenki örül! Add meg kettőtök nevét és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 14 cm, magasság: 21,..
  Ajándékot keresel lakásavatóra? Esetleg összekö...
  5,920Ft
  3 véleményen alapján.
 • Névtábla ajtóra - romantikus stílusban -
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Esküvőre ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 25 cm, magasság: 10,5 cm, vastagság: 0,8 cm *Kültéri felszerelésnél:  A tábla teljes felületét víz t..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  5,220Ft
 • Romantikus stílusú betű - polcon álló betűdekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted ezt a romantikus stílusú betű dekorációt! Melyik a Te betűd? Lime, szeder, vintage-barna vagy menta? Bármi megoldható! Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm &nb..
  Bármilyen betűként rendelheted ezt a romantikus...
  3,720Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: 45 cm hosszú név felirat, kapcsolódó betűkből sale
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 45cm, magasság: 18cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 sz..
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítj...
  11,090Ft 14,500Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: 50 cm-es név felirat, különálló betűkből sale
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a nevet és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 50cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, é..
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a neve...
  9,980Ft 12,020Ft