Krétával írható táblák

Táblák amik speciális festékkel lettek lefestve. Ezekre bátran írhatsz krétával és le is törölheted.
Gyermekszobába, konyhába az vásárolni valót feljegyezni, vagy előszobába egy kedves üzenet számára szuper látványosak.

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Bajszos séf a konyhában - krétával írható tábla
  Akaszd ki a konyhád falára ezt a jópofa táblát és írd rá mit sdzeretnél főzni hétvégén a család meg kommentálhatja. Kitűnő megoldás az elfogyott élelmiszerek listázására is! :)  Méretek: Szélesség:  30 cm Mélység:  30 cm Magasság: 1,6 cm Speciális tábla festéssel k..
  Akaszd ki a konyhád falára ezt a jópofa tá...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Dili nyuszi kréta tábla
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mére..
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könn...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Kajla fülü kréta tábla
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. ​A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Lányszoba ajtódekoráció
  Pillangó formájú dekoráció lányoknak, ajtóra.  Írd rá a nevedet, vagy valami vicceset, különösen jól mutat a gyerekszoba ajtaján, de a falra is tehető!  Méretek: Magasság: 25cm, Szélesség: 18cm, Vastagság:  0,8cm Speciális tábla festéssel készül ez a termékünk, u..
  Pillangó formájú dekoráció lányoknak, ajtóra.&n...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Nyuszi tábla - amire krétával írhatsz
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Tyúk formájú tábla - amire krétával írhatsz
  Erre a tyúkra rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mérete..
  Erre a tyúkra rajzolhatsz krétával, majd könnye...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Pillangó alakú vintage tábla - krétával írhatsz rá
  Pillangó alakú krétatábla, mely segítségedre lehet otthonodban! Üzenhetsz rajta a családnak vagy ráírhatod a bevásárlólistát. Méretek: Szélesség: 50 cm Magasság: 30 cm Vastagság: 1 cm     ..
  Pillangó alakú krétatábla, mely segítséged...
  4,560Ft
 • Tengerpart hangulatú krétával írható tábla
  Őrizd meg a nyár hangulatát a szobádban! Szerezd meg ezt  a krétával írható és letörölhető táblát, gyerekszoba ajtajára, előszobába vagy bárhova ahol szem előtt van.   Méretek: Szélesség:  40 cm Magasság:  22 cm Vastagság:   1 cm Ismer még egy olyan üzletet a..
  Őrizd meg a nyár hangulatát a szobádban! Szere...
  3,650Ft
 • Vintage kréta tábla
  Vintage stílúsú krétatábla, mely segítségedre lehet a konyhában! Felírhatod rá az aktuális ebédet vagy akár az éppen fogyóban lévő alapanyagokat a bevásárlás előtt. Méretek:  Szélesség: 50 cm Magasság: 28 cm Vastagság: 1 cm Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választha..
  Vintage stílúsú krétatábla, mely segítségedre l...
  4,850Ft