Egyéb

Minden egyéb lakásdekorációs termékünk itt kap helyet

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Ékszertartó fa
  Egyedi kivitelezésű, különleges fa. Felekaszthatod rá az ékszereidet, de akár csak feldobhatod vele hálódat vagy nappalidat.  Méretek: Szélesség: 34cm , Magasság: 41cm, Vastagság: 1 cm,  Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​A mi kézzel fest..
  Egyedi kivitelezésű, különleges fa. Felekasztha...
  5,980Ft
 • Házi áldás - falra helyezhető dekoráció
  Áldást adni és kapni, megállni egy pillanatra, megérinteni az áldásról szóló táblát a falon, nem más, mint beengedni életünkbe azt az energiát, szeretetet, mely éltet mindannyiunkat, melyet mindannyian keresünk.  Ezt az energiát hívod meg otthonodba - vagy kívánod valakinek, aki számodra f..
  Áldást adni és kapni, megállni egy pillanatra, ...
  7,800Ft
  2 véleményen alapján.
 • Isten hozott nálunk!- felirat dekoráció
  Kézzel festett egyedi tervezésű Isten hozott nálunk felirat kíváló vendégváró kiegészítője lehet otthonunknak! Méretek: Szélesség:35cm, Magasság:15,5cm, Vastagság:4cm, Súly: 199 g Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​A mi kézzel festett termékeinknél lehetőség..
  Kézzel festett egyedi tervezésű Isten hozott ná...
  2,750Ft
 • Isten hozott! - kabát akasztó, előszoba dekoráció
  Kabátokat, kulcsot akaszthatsz erre a mutatós fali táblára. A kedves üzenet pedig minden vendég arcára mosolyt csal. Méretek: Szélesség: 34 cm, Mélység: 50cm, Magasság: 1cm, Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximál..
  Kabátokat, kulcsot akaszthatsz erre a muta...
  7,890Ft
  2 véleményen alapján.
 • Kutya nálunk családtag - fali tábla
  Egy ideális világban minden kutyának van otthona, és minden otthonhoz tartozik egy kutya! Méretek:32x8x21 cm Súly: 101 g A szín pontos kiválasztásához segítséget talál legalul, az Információ/színek és stílusok menüpontben.     ..
  Egy ideális világban minden kutyának van otthon...
  3,200Ft
 • Lotusz virág - Ajtókopogtató
  A lótuszvirágot számos különböző kultúrában – legfőképpen a keleti vallásokban – a tisztaság, a felvilágosodás, a megújulás és újjászületés szimbólumaként tartják számon. A buddhista gondolat szellemében ha az ajtódra helyezed a lótuszvirág kopogtatónkat, azzal tisztítod a belépő..
  A lótuszvirágot számos különböző kultúrában – l...
  3,120Ft
  1 véleményen alapján.
 • Madridi madárka: 50 cm széles ajtókopogtató
  Egyedi tervezésű, tavaszi kis madárka, mely kitűnő dísze lehet otthonodnak. Eláruljuk ez a madárka az egyik slágertermékünk. Méretei: szélesség: 48cm, magasság: 27cm, vastagság: 0.8cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy&n..
  Egyedi tervezésű, tavaszi kis madárka, mely kit...
  3,900Ft
  1 véleményen alapján.
 • Póráz tartó fali tábla
  Nem kell többet keresgélned kedvenced nyakörvét vagy pórázát a fogasok között, a kabátok erdejében. Legyen hűséges négylábúd sétakellékeinek saját helye. Itt mindig megtalálod, de hamarosan ő is tudni fogja hol keresse, ha jelezni szeretné, hogy vár rátok a park... Méret..
  Nem kell többet keresgélned kedvenced nyakörvét...
  4,220Ft
 • Szerelmes húsvéti nyulak
  Szerelmes nyulak Húsvétkor feldobják a szoba hangulatát mérete: magasság: 14cm, szélesség: 17cm, vastagság:   2cm Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximálisan passzol otth..
  Szerelmes nyulak Húsvétkor feldobják a szoba ha...
  1,780Ft
  4 véleményen alapján.
 • Szeretlek - állítható dekoráció
  Vallj szerelmet újra és újra,  ezzel a táblával!  Bármikor megpillantja majd, eszébe fogsz jutni, és mosolyt csalsz az arcára, melegséget a szívébe. Méretek: magasság: 13cm, szélesség: 25cm, vastagság:  2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül v..
  Vallj szerelmet újra és újra,  ezzel a táb...
  2,650Ft
  1 véleményen alapján.
 • Angyal szárnyak - fali dekoráció /db
  Áldást és nyugalmat hoz otthonodba ez a különleges, részletgazdag angyal szárny. Kérheted ugyanolyan, vagy különböző színben is akár. Méret:  51x29x1 cm   Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximális..
  Áldást és nyugalmat hoz otthonodba ez a kü...
  7,980Ft