Álló feliratok

Megjelenítés: lista / táblázat
Rendezés:
Listázás:
 • Kezdőbetűk - szerelmes, esküvői dekoráció
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel. Szerelmesek otthonába és esküvői dekorációnak is telitalálat!  Álló felirat, vagyis önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 40cm, magasság: 15m, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szí..
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel...
  8,200Ft
 • & betű fa dekoráció
  Trendi kiegészítő otthonodba ez a fából készült & jel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  ..
  Trendi kiegészítő otthonodba ez a fából készült...
  2,100Ft
 • @ fa dekoráció
  Fából készítjük ezt a @ jelet, korunk közismert szimbolumát. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  ..
  Fából készítjük ezt a @ jelet, korunk közi...
  2,560Ft
 • Ciao álló felirat
  Olaszország szerelmeseinek kötelező darab ez a dekoráció, teheted az előszobába, de nappaliban is jól mutat! :) Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 35cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és má..
  Olaszország szerelmeseinek kötelező darab ez a ...
  3,250Ft
 • Family felirat dekoráció
  Kézzel festett Family felirat. A nappalid éke lesz Méretek: szélesség: 40cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz! ..
  Kézzel festett Family felirat. A nappalid éke l...
  5,470Ft
  1 vélemény alapján.
 • Home felirat
  Asztalra, pocra, de akár falra is akasztható HOME felirat.  Méretek: Szélesség: 45 cm, Magasság: 11,5 cm, Vastagság: 2 cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az&nbs..
  Asztalra, pocra, de akár falra is akasztható HO...
  6,200Ft
 • Jó éjt! - gyerekszoba dekoráció
  Gyekerekszoba kedves dekorációja ez a felirat. A 16 rendelhető szín között találsz fiúsabbakat is, mint a rózsaszín :) Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. éretek: szélesség: 33cm, magasság: 12cm, vastagság: 2cm, Ezt a képkeretünket is kézzel fe..
  Gyekerekszoba kedves dekorációja ez a felirat. ...
  4,980Ft
 • JOY felirat
  Kézzel festett JOY felirat. A nappalid éke lesz Álló felirat, így önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 29cm, magasság: 12cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otth..
  Kézzel festett JOY felirat. A nappalid éke lesz...
  3,020Ft
 • Klasszikus betű dekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te neved kezdőbetűje? Álló feliratként önmagában, stabilan polcra helyezhető, nem borul fel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm. A dekorációnk készítésénél mindig a betű nagyobbik oldalának méretét veszzük figyelembe. Pl: 20cm-..
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te nev...
  2,250Ft
 • Relax álló felirat
  Relax: Nyugalom, a lelki béke és annak megtartása. Motivációs felirat dekoráció, arra szolgál, hogy pörgős világunkat élve nap mint nap megpillantva ezt a szép dekorációt, újra tudjuk hangolni belső irűnytűnket, emlékezni arra mi fontos és mi az, ami csak annak tűnik! Álló felirat, vagyis elég..
  Relax: Nyugalom, a lelki béke és annak meg...
  5,720Ft
 • Romantikus stílusú betű - polcon álló betűdekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted ezt a romantikus stílusú betű dekorációt! Melyik a Te betűd? Lime, szeder, vintage-barna vagy menta? Bármi megoldható! Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm &nb..
  Bármilyen betűként rendelheted ezt a romantikus...
  3,720Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: 45 cm hosszú név felirat, kapcsolódó betűkből sale
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 45cm, magasság: 18cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 sz..
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítj...
  11,090Ft 14,500Ft
  1 vélemény alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: 50 cm-es név felirat, különálló betűkből sale
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a nevet és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 50cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, é..
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a neve...
  9,980Ft 12,020Ft
 • Örökké - szerelmes álló felirat
  Szerelmi vallomás ez a kedves felirat dekoráció, szerelmeseknek vagy esküvőre is remek ajándék! Álló felirat, vagyis önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 35cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a..
  Szerelmi vallomás ez a kedves felirat dekoráció...
  6,520Ft