Baba világ

Megjelenítés: lista / táblázat
Rendezés:
Listázás:
 • Akciós Baba képkeret: 2db. gravírozott születési adatokkal sale
  Rendeld meg jobb áron, a legszebb ajándékot: ezt a baba üdvözlő fényképkeret, hiszen a pici nevével készítjük, a kérésed szerint!  (10x15 fényképet tehetsz bele) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méret..
  Rendeld meg jobb áron, a legszebb ajá...
  12,840Ft 15,960Ft
 • Baba képkeret, gravírozott születési adatokkal
  A legszebb ajándék ez a baba üdvözlő fényképkeret, hiszen a pici nevével készítjük, a kérésed szerint!  (10x15 fényképet tehetsz bele) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méretek: szélesség: 24,5cm, magasság: 30&n..
  A legszebb ajándék ez a baba üdvözlő fényképker...
  7,980Ft
  20 vélemény alapján.
 • Baba képkeret: pilóta baba, gravírozott születési adatokkal
  Szuper babaszoba dekoráció és fényképkeret egyben, felhőkbe gravírozott születési datokkal! (Ovális képkeret ~ 10x15 cm méretű fényképhez) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méretek: szélesség: 40cm, magasság: ..
  Szuper babaszoba dekoráció és fényképkeret egyb...
  8,450Ft
  3 vélemény alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Minibuszban mini manó, gravírozott név - rendszámmal
  Ez egy igazi klasszikus, VW transzporter, imádni való "mikróbusz - fényképkeret" a kis sofőröknek. Minden kisfiú és autókat szerető, szuper-vagány kislány szobájának kötelező dekorációja. Egyedileg rendelheted meg a rendszámtábla gravírozást,  a kis manó nevével. Vedd figyelembe, hogy a r..
  Ez egy igazi klasszikus, VW transzporter, imádn...
  8,980Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Névre szóló fiú fogas
  Nem lesz több szétdobált ruha a gyerekszobában! :) Erre a gyönyörű, névre szóló fogasra örömmel teszi vissza a ruhácskát minden kisgyermek, de a szülőnek is nagy boldogság. Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan pas..
  Nem lesz több szétdobált ruha a gyerekszobában!...
  12,620Ft
  1 vélemény alapján.
 • Megérkeztél - fényképkeret
  Szeretet, törődés, gondoskodás. Mindezt kifejezi ez a képkeret. ​Méretek: magasság: 18,2 cm, szélesség: 13,3cm, vastagság: 0,8cm, súly: 67 g Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami ma..
  Szeretet, törődés, gondoskodás. Mindezt kifejez...
  2,250Ft
 • Újszülött ajándék, felhőn fekvő kis angyal fényképkeret, gravírozott adatokkal
  A gömbölyű felhő képkeret az újszülött babaszobák egyik kedvenc dekorációja!  Add meg a baba születési adatait és mi belegravírozuk a lelógó csillagokba a baba nevével együtt. És hogy tuti passzoljon a többi bútorhoz, 20 féle pasztel színből választhatod ki a neked tetszőt! A leló..
  A gömbölyű felhő képkeret az újszülött bab...
  7,920Ft
  2 vélemény alapján.
 • Babát várunk - fényképkeret
  Remek helye van az első ultrahang fotónak ebben a szuper képkeretben, a későbbiekben pedig a megszületett kisbaba fotójának lesz stílusos helye! Méretek: 25x8x17,2 cm Súly: 90 g Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximál..
  Remek helye van az első ultrahang fotónak ebben...
  3,980Ft
 • Gyermekáldás - fényképkeret
  Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, melyet az élet adhat. Egy képkeret, mely ékes dísze lehet otthonunknak vagy a legszebb egyedi ajándék, melyet egy kismamának adhat.  Méretek: Szélesség:25cm, Magasság:17,2, Vastagság:0,8cm, Súly:90 g Ismer még egy olyan üzletet ahol ..
  Egy kisbaba születése a legnagyobb boldogság, m...
  2,780Ft