Esküvőre

Megjelenítés: lista / táblázat
Rendezés:
Listázás:
 • Esküvői dekoráció 1 méter széles
  XXL méretű fali esküvői dekorációnk,  Egy méter szélességben készítjük! El tudsz képzelni ennél a fából készült név-dekorációnál szebb diszítést? Méretek: ~ 17 cm magas betűkből készítjük a feliratot, maximum 100 cm szélességben.  Ezt a feliratunkat is kézze..
  XXL méretű fali esküvői dekorációnk,  Egy ...
  15,700Ft
 • Szerelmes név dekoráció sale
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt rendelheted meg, abban a színben ami az otthonotokban a legjobban mutat! Akár esküvőre is remek ajándék! Az Ifjú Pár asztalának fő dísze, amit imádnak az esküvő szervezők, mert szuperül lehet köré virág dekorációt helyezni. Az esküvő után pedig a k..
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt re...
  9,990Ft 11,820Ft
  2 vélemény alapján.
 • Wedding felirat
  Egyedi wedding felirat, mellyel még szebbé tehetitek esküvői dekorációtokat. Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: Szélesség: 50 cm, Mélység: 2 cm,Magasság: 15 cm, Súly: 608 g Ezt a feliratunkat is kézzel fe..
  Egyedi wedding felirat, mellyel még szebbé tehe...
  7,620Ft
  1 vélemény alapján.
 • A nagy nap - romantikus esküvői fényképkeret
  Egyedi kivitelezésű fényképkeret, A NAGY NAP felirattal. Helyezd el otthonodban ezt a keretet, amiben visszont láthatod nap mint nap életed legszebb pillanatát.  Mérete: 23x25x2 cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színe..
  Egyedi kivitelezésű fényképkeret, A NAGY N...
  7,750Ft
  2 vélemény alapján.
 • Édes Kettesben - Fényképkeret
  Két fél - egy egész. A szerelem törvénye. Ezt üzeni ez a fényképkeret. Méretek: magasság:23,5cm, szélesség: 16cm, vastagság: 0.8cm súly: 237 g Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximáli..
  Két fél - egy egész. A szerelem törvénye. ...
  7,860Ft
  1 vélemény alapján.
 • Esküvői asztalszám 5db/csomag
  Egyedivé teheti esküvői dekorációját ezzel az asztal számozással! Bármilyen stílúsú esküvő kelléke lehet. Méretek:10,5x8x32,5 cm Súly: 84 g A szín pontos kiválasztásához segítséget talál legalul, az Információ/színek és stílusok menüpontben.   ..
  Egyedivé teheti esküvői dekorációját ezzel az&n...
  3,850Ft
 • Esküvői asztalszámok - ifjú pár sziluettel
  Egyedivé teheti esküvői dekorációját ezzel az asztal számozással! Bármilyen stílúsú esküvő kelléke lehet. Méretek:10,5x8x32,5 cm Súly: 84 g A szín pontos kiválasztásához segítséget talál legalul, az Információ/színek és stílusok menüpontben.   ..
  Egyedivé teheti esküvői dekorációját ezzel az&n...
  1,570Ft
 • esküvői fénykép paraván
  Mesés dísze a szobának és egyben az esküvői fotóknak ez a fotó paraván. Mérete igazán imponáló: 111 cm magas és 66 cm széles. Középen erős zsanérok fogják össze és engedik tetszőleges szögben nyitnod. ..
  Mesés dísze a szobának és egyben az esküvői fot...
  16,800Ft
 • Fából készült gyűrűtartó - gravírozással
  Immár szakítunk a hagyományokkal és a megszokott gyűrűtartó párnát lecseréljük erre az egyedi fából készült gyűrűtartóra. Kérheted egyedi gravírozással, az ifjú pár nevével, az esküvő dátumával, vagy egy személyes gratulációval. Ezt a termékünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül ..
  Immár szakítunk a hagyományokkal és a megszokot...
  4,250Ft
 • Nagy nap - klasszikus esküvői fényképkeret
  Klasszikus A betűbe tervezett fényképkeret, A NAGY NAP felirattal. (A felirat felérért változtatható)  Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  vintag..
  Klasszikus A betűbe tervezett fényképkeret,&nbs...
  4,750Ft
 • Szerelem: fehéren-feketén - Fényképkeret
  Feketén - fehéren, átlósan és szemből is! Ez kérem mindenhonnan nézve szerelem :) Ezt üzeni ez a fényképkeret. Méretek: 2x16x8x23,5 cm Súly: 237 g A szín pontos kiválasztásához segítséget találsz alul, az Információ/színek és stílusok menüpontben. ..
  Feketén - fehéren, átlósan és szemből is!&...
  3,850Ft
 • A nagy nap - esküvői képkeret család
  Ebben az egyedi hangulatú, ötletes képkeret - kollekcióban a legjobb helye van a kedvenc esküvői fotóitoknak.  Rengeteg szín és effekt közül választhattok. A fotón a repesztés technikát alkalmaztuk, de ez csak egy lehetőség a sok közül. Ugye tetszik? Méret: cm Ezt a k..
  Ebben az egyedi hangulatú, ötletes képkere...
  8,750Ft