Húsvétra

Megjelenítés: lista / táblázat
Rendezés:
Listázás:
 • Gyerekszoba dekoráció: Dili nyuszi kréta tábla
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mére..
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könn...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Kajla fülü kréta tábla
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. ​A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 vélemény alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Nyuszi tábla - amire krétával írhatsz
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 vélemény alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Tyúk formájú tábla - amire krétával írhatsz
  Erre a tyúkra rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mérete..
  Erre a tyúkra rajzolhatsz krétával, majd könnye...
  3,250Ft
  1 vélemény alapján.
 • Húsvéti dekoráció: nyuszi tojással
  Nyuszi tojással, húsvét felirattal.  Mérete: Magasság:16cm, Szélesség:10cm, Vastagság:2 cm  Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximálisan passzol otthonához!  ..
  Nyuszi tojással, húsvét felirattal.  Mé...
  2,210Ft
 • Szerelmes húsvéti nyulak
  Szerelmes nyulak Húsvétkor feldobják a szoba hangulatát mérete: magasság: 14cm, szélesség: 17cm, vastagság:   2cm Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximálisan passzol otth..
  Szerelmes nyulak Húsvétkor feldobják a szoba ha...
  1,780Ft
  4 vélemény alapján.