Krétával írható gyermektáblák

Ezekre a táblákra krétával lehet írni, és letörölni. Mókás, gyerekszobába való kiegészítők sok féle színben

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Gyerekszoba dekoráció: Dili nyuszi kréta tábla
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mére..
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könn...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Kajla fülü kréta tábla
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. ​A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Lányszoba ajtódekoráció
  Pillangó formájú dekoráció lányoknak, ajtóra.  Írd rá a nevedet, vagy valami vicceset, különösen jól mutat a gyerekszoba ajtaján, de a falra is tehető!  Méretek: Magasság: 25cm, Szélesség: 18cm, Vastagság:  0,8cm Speciális tábla festéssel készül ez a termékünk, u..
  Pillangó formájú dekoráció lányoknak, ajtóra.&n...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Nyuszi tábla - amire krétával írhatsz
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Tyúk formájú tábla - amire krétával írhatsz
  Erre a tyúkra rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mérete..
  Erre a tyúkra rajzolhatsz krétával, majd könnye...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.