Egyedi Kérések

Ha valami különlegeset, egyedit szeretnél ajándékba vagy csak az otthonod díszeként és egyedi elképzelésedet meg szeretnéd valósítani, nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal.

Az alábbi kategória tartalmazza azon egyedi termékeinket, melyeket már megvalósítottuk kedves megrendelőink részére.

Keresés pontosítása
Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Kezdőbetűk - szerelmes, esküvői dekoráció
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel. Szerelmesek otthonába és esküvői dekorációnak is telitalálat!  Álló felirat, vagyis önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 40cm, magasság: 15m, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szí..
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel...
  8,200Ft
 • Klasszikus betű dekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te neved kezdőbetűje? Álló feliratként önmagában, stabilan polcra helyezhető, nem borul fel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm. A dekorációnk készítésénél mindig a betű nagyobbik oldalának méretét veszzük figyelembe. Pl: 20cm-..
  Bármilyen betűként rendelheted! Melyik a Te nev...
  2,250Ft
 • Névtábla ajtóra - családi változat -
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Most akciósan rendelhetsz két darabot, erre a linkre klikkelve: KLIKKELJ IDE Méretek: szélesség: 14 cm, magasság: 21,5 cm, vas..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  5,920Ft
  12 véleményen alapján.
 • Névtábla ajtóra - pároknak -
  Ajándékot keresel lakásavatóra? Esetleg összeköltözöl szerelmeddel? Egy gyönyörű névtáblának mindig, mindenki örül! Add meg kettőtök nevét és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 14 cm, magasság: 21,..
  Ajándékot keresel lakásavatóra? Esetleg összekö...
  5,920Ft
  3 véleményen alapján.
 • Névtábla ajtóra - romantikus stílusban -
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és mi elkészítjük neked ezt az egyedi, mutatós névtáblát. Esküvőre ajándéknak is kitűnő ötlet, garantáltan a sikered vele! Méretek: szélesség: 25 cm, magasság: 10,5 cm, vastagság: 0,8 cm *Kültéri felszerelésnél:  A tábla teljes felületét víz t..
  Add meg a családneved, majd a keresztneveket és...
  5,220Ft
 • Romantikus stílusú betű - polcon álló betűdekoráció
  Bármilyen betűként rendelheted ezt a romantikus stílusú betű dekorációt! Melyik a Te betűd? Lime, szeder, vintage-barna vagy menta? Bármi megoldható! Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm &nb..
  Bármilyen betűként rendelheted ezt a romantikus...
  3,720Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: 45 cm hosszú név felirat, kapcsolódó betűkből sale
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 45cm, magasság: 18cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 sz..
  Add meg a pontos nevet , a színt és már készítj...
  11,090Ft 14,500Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: 50 cm-es név felirat, különálló betűkből sale
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a nevet és már készítjük is ezt a fantasztikus, egyedi dekorációt!  Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: szélesség: 50cm, magasság: 14cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, é..
  Válaszd ki a neked tetsző színt, add meg a neve...
  9,980Ft 12,020Ft