Piactér

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Esküvői dekoráció 1 méter széles
  XXL méretű fali esküvői dekorációnk,  Egy méter szélességben készítjük! El tudsz képzelni ennél a fából készült név-dekorációnál szebb diszítést? Méretek: ~ 17 cm magas betűkből készítjük a feliratot, maximum 100 cm szélességben.  Ezt a feliratunkat is kézze..
  XXL méretű fali esküvői dekorációnk,  Egy ...
  15,700Ft
 • Kezdőbetűk - szerelmes, esküvői dekoráció
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel. Szerelmesek otthonába és esküvői dekorációnak is telitalálat!  Álló felirat, vagyis önmagában stabilan megáll. Méretek: szélesség: 40cm, magasság: 15m, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szí..
  A szerelmesek neveinek kezdőbetűi, & jellel...
  8,200Ft
 • Szerelmes név dekoráció sale
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt rendelheted meg, abban a színben ami az otthonotokban a legjobban mutat! Akár esküvőre is remek ajándék! Az Ifjú Pár asztalának fő dísze, amit imádnak az esküvő szervezők, mert szuperül lehet köré virág dekorációt helyezni. Az esküvő után pedig a k..
  A legkedvesebb, legegyedibb  dekorációt re...
  9,990Ft 11,820Ft
  2 véleményen alapján.
 • Wedding felirat
  Egyedi wedding felirat, mellyel még szebbé tehetitek esküvői dekorációtokat. Álló felirat, vagyis elég vastag ahhoz, hogy önmagában stabilan megálljon. Méretek: Szélesség: 50 cm, Mélység: 2 cm,Magasság: 15 cm, Súly: 608 g Ezt a feliratunkat is kézzel fe..
  Egyedi wedding felirat, mellyel még szebbé tehe...
  7,620Ft
  1 véleményen alapján.
 • & betű fa dekoráció
  Trendi kiegészítő otthonodba ez a fából készült & jel. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  ..
  Trendi kiegészítő otthonodba ez a fából készült...
  2,100Ft
 • @ fa dekoráció
  Fából készítjük ezt a @ jelet, korunk közismert szimbolumát. Méretek: szélesség: 20cm, magasság: 20cm, vastagság: 2cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színeit, hogy ​maximálisan passzoljon az otthonodhoz!  ..
  Fából készítjük ezt a @ jelet, korunk közi...
  2,560Ft
 • A nagy nap - romantikus esküvői fényképkeret
  Egyedi kivitelezésű fényképkeret, A NAGY NAP felirattal. Helyezd el otthonodban ezt a keretet, amiben visszont láthatod nap mint nap életed legszebb pillanatát.  Mérete: 23x25x2 cm Ezt a képkeretünket is kézzel festjük, és már 20 szín közül választhatod ki a színe..
  Egyedi kivitelezésű fényképkeret, A NAGY N...
  7,750Ft
  2 véleményen alapján.
 • Akciós Baba képkeret: 2db. gravírozott születési adatokkal sale
  Rendeld meg jobb áron, a legszebb ajándékot: ezt a baba üdvözlő fényképkeret, hiszen a pici nevével készítjük, a kérésed szerint!  (10x15 fényképet tehetsz bele) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méret..
  Rendeld meg jobb áron, a legszebb ajá...
  12,840Ft 15,960Ft
 • Angyal csillaggal - karácsonyi dekoráció
  Karácsonykor  ellepik az angyalok az otthonokat. Tudod már, hol lesz a helye ennek a kedves csillagot tartó angyalkának? Mérete: 17x10x1 cm   ..
  Karácsonykor  ellepik az angyalok az ottho...
  1,550Ft
 • Az én kiskertem - Kerti dísztábla
  Kedves invitálás egy grillpartyra tábla, amely már érkezéskor megalapozza a vendégek esti hangulatát! Méretek: 43,5x8x24 cm Súly: 476 g A szín pontos kiválasztásához segítséget talál legalul, az Információ/színek és stílusok menüpontben.   ..
  Kedves invitálás egy grillpartyra tábla, amely ...
  7,520Ft
 • Baba képkeret, gravírozott születési adatokkal
  A legszebb ajándék ez a baba üdvözlő fényképkeret, hiszen a pici nevével készítjük, a kérésed szerint!  (10x15 fényképet tehetsz bele) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méretek: szélesség: 24,5cm, magasság: 30&n..
  A legszebb ajándék ez a baba üdvözlő fényképker...
  7,980Ft
  20 véleményen alapján.
 • Baba képkeret: pilóta baba, gravírozott születési adatokkal
  Szuper babaszoba dekoráció és fényképkeret egyben, felhőkbe gravírozott születési datokkal! (Ovális képkeret ~ 10x15 cm méretű fényképhez) A lelógó figurákon gravírozva jelennek meg az újszülött születési adatai: súly, magasság, születési dátum és idő. Méretek: szélesség: 40cm, magasság: ..
  Szuper babaszoba dekoráció és fényképkeret egyb...
  8,450Ft
  3 véleményen alapján.
 • Bagoly Benő - skandináv gyermekjáték
  Ő egy skandináv stílusban készített és festett bagoly figuránk, a különlegessége, hogy a feje mozgatható.      ..
  Ő egy skandináv stílusban készített és festett ...
  930Ft
 • Bagoly koma
  Fából készített kis bagoly kománk, a tudás és tanulás szimbóluma! Dekorációnak is jó és játszani is nagyon szeretnek vele a kicsik. Méretek: 10x7,5x2 cm     ..
  Fából készített kis bagoly kománk, a tudás és t...
  930Ft
 • Bajszos séf a konyhában - krétával írható tábla
  Akaszd ki a konyhád falára ezt a jópofa táblát és írd rá mit sdzeretnél főzni hétvégén a család meg kommentálhatja. Kitűnő megoldás az elfogyott élelmiszerek listázására is! :)  Méretek: Szélesség:  30 cm Mélység:  30 cm Magasság: 1,6 cm Speciális tábla festéssel k..
  Akaszd ki a konyhád falára ezt a jópofa tá...
  3,250Ft