Húsvétra

Húsvéti dekorációs termékeinket láthatod itt:

Rendezés:
Listázás:
Megjelenítés: lista táblázat
 • Bégető bárányfelhő
  Kis méretű szívrabló bárány, ezer féle színben rendelheted.   ..
  Kis méretű szívrabló bárány, ezer féle szí...
  930Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Dili nyuszi kréta tábla
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mére..
  Dili nyuszi, rajzolhatsz rá krétával, majd könn...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Kajla fülü kréta tábla
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. ​A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Lányszoba ajtódekoráció
  Pillangó formájú dekoráció lányoknak, ajtóra.  Írd rá a nevedet, vagy valami vicceset, különösen jól mutat a gyerekszoba ajtaján, de a falra is tehető!  Méretek: Magasság: 25cm, Szélesség: 18cm, Vastagság:  0,8cm Speciális tábla festéssel készül ez a termékünk, u..
  Pillangó formájú dekoráció lányoknak, ajtóra.&n...
  3,250Ft
 • Gyerekszoba dekoráció: Nyuszi tábla - amire krétával írhatsz
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mér..
  Erre a nyuszira rajzolhatsz krétával, majd könn...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Gyerekszoba dekoráció: Tyúk formájú tábla - amire krétával írhatsz
  Erre a tyúkra rajzolhatsz krétával, majd könnyen letörölheted.   Írhatsz rá vicceset, vagy kedveset, használhatod a konyhában feljegyezni a fogyóban levő élelmiszereket, majd, ha feltöltötted a készleteket, egyszerűen letörlöd a listát. A lehetőségeknek csak a képzeleted szab határt. Mérete..
  Erre a tyúkra rajzolhatsz krétával, majd könnye...
  3,250Ft
  1 véleményen alapján.
 • Húsvéti ajtókopogtató
  Ez a hangulatos ajtódísz már az ajtóban megteremti az ünnepi hangulatot Húsvétkor!   ..
  Ez a hangulatos ajtódísz már az ajtóban megtere...
  3,950Ft
 • Húsvéti dekoráció: nyuszi tojással
  Nyuszi tojással, húsvét felirattal.  Mérete: Magasság:16cm, Szélesség:10cm, Vastagság:2 cm  Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximálisan passzol otthonához!  ..
  Nyuszi tojással, húsvét felirattal.  Mé...
  2,210Ft
 • Húsvéti dekoráció: Szívrabló nyuszi
  A mi kis kajla fülü nyuszink bizony nagy szívrabló bandita :) Elég neki egy pillanat - és nézzünk csak oda - máris nála van a szíved! Visszaadja Ő szívesen, de csak ha Őt is viszed! Ha jöhet, tedd gyorsan a kosaradba! :)  7cm széles, 15 cm magas Ismersz még egy olyan üzletet ahol..
  A mi kis kajla fülü nyuszink bizony nagy szívra...
  1,190Ft
 • Húsvéti tojás felirattal
  Kedves szoba dísz, a Húsvét hangulatát varázsolja otthonodba.   ..
  Kedves szoba dísz, a Húsvét hangulatát varázsol...
  2,570Ft
 • Jöhet a Húsvét! - ajtókopogtató
  Kedves szoba dísz, a Húsvét hangulatát varázsolja otthonodba. Talpára állítva kitehető polcra, asztalra vagy ablakba, önmagában ajtóra is rakható.   ..
  Kedves szoba dísz, a Húsvét hangulatát varázsol...
  3,720Ft
 • Mini - dili nyúl
  Kis méretű szívrabló nyuszi, ezer féle színben. Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximálisan passzol otthonához!  vintage barna   lenkék ..
  Kis méretű szívrabló nyuszi, ezer féle szí...
  690Ft
  3 véleményen alapján.
 • Mini-birka skandináv stílusban
  Kis méretű szívrabló bárány, ezer féle színben rendelheted. Méretek: Szélesség:12,5cm, Magasság: 8.2cm, Vastagság:2cm Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximálisan passzol otthonához!&..
  Kis méretű szívrabló bárány, ezer féle szí...
  980Ft
 • Összebújó Nyuszi család
  Tavasz váró nyuszi család új otthont keres.  Jó helyük lenne nálad? Hát ne vársd soká őket, fogadd örökbe mindhármukat! :) 11cm széles, 10 cm magas Ismersz még egy olyan üzletet ahol 20 szín közül választhat? ​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani,..
  Tavasz váró nyuszi család új otthont keres.&nbs...
  1,650Ft
 • Skandináv felhő birka
  Kis méretű, skandináv stílusú szívrabló bárány, kifejezetten a stílusnak megfelelő, hideg színekben a legszebb: Méret:    Ismer még egy olyan üzletet ahol 16 szín közül választhat? ​A mi kézzel festett termékeinknél lehetősége van olyan színt választani, ami maximálisan passzol o..
  Kis méretű, skandináv stílusú szívrabló bárány,...
  1,120Ft
  1 véleményen alapján.